Min far är kannibal

Min far r kannibal None

 • Title: Min far är kannibal
 • Author: Sten Bergman
 • ISBN: null
 • Page: 105
 • Format: Hardcover
 • None

  • Min far är kannibal By Sten Bergman
   105 Sten Bergman
  • thumbnail Title: Min far är kannibal By Sten Bergman
   Posted by:Sten Bergman
   Published :2019-08-16T17:06:59+00:00


  About “Sten Bergman

  • Sten Bergman

   Sten Bergman Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Min far är kannibal book, this is one of the most wanted Sten Bergman author readers around the world.  143 thoughts on “Min far är kannibal

  • En bok som jag fascinerades av i min ungdom, läste den många gånger. Spännande med dödskallar och hedniska seder. Idag kanske denna bok är helt passé och kanske rasistisk - men vid en storögd läsning på tidigt 60-tal - en stor upplevelse


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *