Jag skulle så gärna vilja förföra dig –men jag orkar inte

Jag skulle s g rna vilja f rf ra dig men jag orkar inte None

 • Title: Jag skulle så gärna vilja förföra dig –men jag orkar inte
 • Author: Margareta Strömstedt
 • ISBN: 9789100135737
 • Page: 312
 • Format: Hardcover
 • None

  • Jag skulle så gärna vilja förföra dig –men jag orkar inte - Margareta Strömstedt
   312 Margareta Strömstedt
  • thumbnail Title: Jag skulle så gärna vilja förföra dig –men jag orkar inte - Margareta Strömstedt
   Posted by:Margareta Strömstedt
   Published :2019-07-24T14:08:58+00:00


  About “Margareta Strömstedt

  • Margareta Strömstedt

   Margareta Strömstedt Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Jag skulle så gärna vilja förföra dig –men jag orkar inte book, this is one of the most wanted Margareta Strömstedt author readers around the world.  876 thoughts on “Jag skulle så gärna vilja förföra dig –men jag orkar inte

  • Tanten är inte så lite förvirrad. Familjen flyttade till Hagsätra 1960 och hon a) har inte ens förstått att orten ligger i Stockholm och b) hävdar att den ingick i miljonprogrammet. "Statarbostäder på höjden" kan hon ha rätt i, men det förvånar mig att en så framstående nyhetsmans fru är så kollrig.Inte kan hon ta vara på sig när det gäller snuskgubbars närmanden trots att hon har sällskap av maken när det händer. Sånt känns mest pinsamt att läsa om, i synnerhet med ta [...]


  • Visst finns det guldkorn, men som helhet inte värd att lägga pengar på.Plottrigt och huller om buller om ditten och datten.


  • Beautiful book by Margareta Strömstedt, tv producer and writer, friend to Astrid Lindgren, Sara Lidman, Ingmar Bergman A book about being a woman in Sweden from the 30ies until today. About how to live in a patriarchal society and how to stay free from fundamentalisms.


  • Väldigt varierande kvalité, bitvis brilliant men lite splittrad - man lämnas med en känsla av att det inte riktigt hänger ihop. Men det kanske inte måste göra det?


  • Nja. Lite besviken är jag allt, hade väntat mig mer. Trist med flera kapitel om hennes relation till Astrid Lindgren, det var ju inte en biografi över henne jag ville läsa.


  • Det är många fina berättelser och riktigt bra texter i den här boken men det är ojämn kvalitet och jag får en känsla av att författaren inte har någon riktning.  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *